ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Είσαι ηθοποιός;

Σε χρειαζόμαστε...
Για να πεθάνεις
Ή για να κάνεις τον δολοφόνο
Ή απλά για να συμπεριφέρεσαι ύποπτα.


Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για συνεργασία με επαγγελματίες ηθοποιούς, γυναίκες και άντρες, ηλικίας 20-60 ετών. Τα δείπνα μυστηρίου είναι μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση, λόγω της διαδραστικότητας που έχουν με το κοινό. Για να επιτύχουν, χρειάζεται ο ηθοποιός να έχει εμπειρία στο θέατρο και τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως αυξημένη αίσθηση του χιούμορ.

Εάν νομίζεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται, στείλε μας τη φωτογραφία σου και ένα σύντομο βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


______. ______

 

Διαθέτεις χώρο εκδηλώσεων;


Ξενοδοχείο
Εστιατόριο
Bar Theatre
Εναλλακτικό χώρο


Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για συνεργασία με χώρους εκδηλώσεων όπου μπορούν να πραγματοποιούνται θεατρικά δείπνα μυστηρίου. Οι χώροι θα πρέπει να έχουν χωρητικότητα τουλάχιστον 60 ατόμων και να διαθέτουν βασικό ακουστικό εξοπλισμό. Επίσης, είναι επιθυμητή η εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Γιατί να διαθέσω τον χώρο μου στο ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ;

Γιατί εμείς...

♦ Προβάλλουμε και διαφημίζουμε τον χώρο σου ανέξοδα μέσα από την ιστοσελίδα μας και τις δυναμικές δραστηριότητες προώθησης που αναλαμβάνουμε
♦ Φέρνουμε έτοιμη πελατεία στον χώρο σου, ακόμα και τις καθημερινές, χωρίς κόπο ή έξοδα από τη μεριά σου
♦ Συνδράμουμε στο να αυξηθούν τόσο τα έσοδα, όσο και το πελατολόγιο της επιχείρησής σου.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6943770690 ή εναλλακτικά στείλε μας emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για περισσότερες πληροφορίες.

Εισιτήρια για τα Δείπνα Μυστηρίου θα βρείτε και στις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρείες

Viva 11876 Public SevenSpots Ianos Reload MediaMarkt