Ενα μασάζ πριν πεθάνεις

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου μόνο για γυναικοπαρέες...μήπως είσαι εσύ ο δολοφόνος;

Συνήθως στο Grand Ocean Spa, το ξακουστό κέντρο ευεξίας μόνο για γυναίκες, πηγαίνεις για να απολαύσεις το περίφημο μασάζ σοκολατοθεραπείας. Και για να πιεις τον υπέροχο χυμό που προσφέρει αποτοξίνωση, χαλαρώνοντας στο Spa Café. Πηγαίνεις για πολλούς λόγους, πάντως σίγουρα όχι για να βρεθείς αντιμέτωπη με έναν φόνο, όπως συνέβει σήμερα.

Η Βιολέτα Λάμπρου, ιδιοκτήτρια του Spa, σας ξεσηκώνει όλους με τις φωνές της, όταν ανακαλύπτει έντρομη το πτώμα της Μαριέλλας Μόρτη, της καλύτερης πελάτισσάς της, μέσα στο ίδιο το κέντρο.Το σοκ όλων σας είναι απερίγραπτο. Ποιός και γιατί να σκότωσε την Μαριέλλα και μάλιστα μέσα σε έναν τόσο πολυσύχναστο χώρο; Τι σχέση έχουν τα πανάκριβα διαμάντια που βρέθηκαν σκορπισμένα δίπλα της; Άραγε ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά σας;

Δυστυχώς, σήμερα δεν πρόκειται να χαλαρώσεις καθόλου στο ραντεβού σου στο Spa. Όχι μόνο δεν σου επιτρέπεται η έξοδος από τον χώρο, αλλά θεωρείσαι και εσύ ύποπτη για την δολοφονία της Μαριέλλας. Θεωρείς υποχρέωσή σου να αποδείξεις την αθωότητά σου και να βοηθήσεις στη διαλεύκανση του εγκλήματος.


Βρες τον δολοφόνο. Μπορείς;


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ;;;ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!


Εισιτήρια για τα Δείπνα Μυστηρίου θα βρείτε και στις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρείες

Viva 11876 Public SevenSpots Ianos Reload MediaMarkt