Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατός σου

Αέρινο νυφικό, περίτεχνες βέρες, ακριβές μπομπονιέρες. Τι δουλειά έχει ένα πτώμα με όλα αυτά;

Αέρινο νυφικό, περίτεχνες βέρες, ακριβές μπομπονιέρες. Ό,τι πιο εκλεκτό για την Τερέζα Νικολάου, κόρη του μεγαλοτραπεζίτη Ιορδάνη Νικολάου, που παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Καλό.

Έχουν, λοιπόν, γάμους και χαρές. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν όλοι, πριν πάρουν τα πράγματα μια πολύ δυσάρεστη τροπή. Οι νεόνυμφοι μόλις έχουν κάνει τη μεγαλειώδη είσοδό τους στην αίθουσα της δεξίωσης και κάθονται στο γαμήλιο τραπέζι, όταν σβήνουν τα φώτα.

Στην αρχή, οι καλεσμένοι νομίζουν ότι είναι κι αυτό ένα εφέ της εισόδου των νεόνυμφων. Αλλά όταν ακούγονται πυροβολισμοί, όλοι πανικοβάλλονται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τα φώτα ανάβουν και όλοι σοκάρονται με αυτό που αντικρύζουν: η νύφη βρίσκεται δολοφονημένη, πεσμένη στο γαμήλιο τραπέζι!

Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, είπαν οι νεόνυμφοι στους γαμήλιους όρκους που αντάλλαξαν. Δεν ήξεραν ότι ο θάνατος παραμονεύει. Γιατί κάποιος από τους καλεσμένους δεν δίστασε να σκοτώσει τη νύφη, στη δεξίωση του γάμου της! Κάποιος δεν είναι τόσο αθώος, όσο θέλει να φαίνεται.

Κάποιος μόλις διέπραξε ένα έγκλημα. Μήπως είσαι εσύ;

Βρες τον δολοφόνο. Μπορείς;


ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Εισιτήρια για τα Δείπνα Μυστηρίου θα βρείτε και στις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρείες

Viva 11876 Public SevenSpots Ianos Reload MediaMarkt